NÁŠ TÍM

Predstavujeme náš skvelý tím, ktorý sa v súčasnosti podieľa na tvorbe všetkého, čo z našej kuchyne pre Vás pripravujeme.

Sme tím pozitívnej energie. Spoločne zastávame názor, že napriek všetkým nástrahám, ktoré dnešný svet produkuje, dokážeme maximálne ovplyvniť a zvýšiť kvalitu nášho každodenného života, práve vďaka optimálne vyváženej strave. S týmto vedomím denne s radosťou napĺňame svoju misiu a delíme sa o ňu. Tá naša je postavená na báze celistvej rastlinnej stravy, teda bez akýchkoľvek živočíšnych surovín. Koncept PÁNI BAKLAŽÁNI je samozrejme podložený vysoko kvalitnými a hodnotnými vedecko-medicínskymi faktami a to predovšetkým štúdiami Emeritného profesora T.Colin Campbella z USA, známymi aj ako " Čínska štúdia".

Ján Hubinský
- tvorca projektu,
konateľ spoločnosti

"Mojim darom je ľudí spájať a vytvárať pre nich možnosti posunu v oblasti zdravia a životného štýlu. Projekt PÁNI BAKLAŽÁNI prináša síce prirodzený, no napriek tomu pre našu dobu relatívne nový pohľad na spôsob stravovania. Stravou pripravenou čisto na rastlinnej báze dokážeme nie len zmierniť a zastaviť, ale dokonca aj úplne zvrátiť ľahšie, či ťažšie zdravotné problémy, ktoré sú tak typické pre našu súčasnú spoločnosť. So svojim úžasným tímom sa denne napĺňa jeden z mojich snov o tom, že aj v chorom svete dokážeme objavovať cesty, vďaka ktorým ho postupne dokážeme spolu uzdraviť."

Ing. Zuzana Košturiaková
- manažérka, spolumajiteľka
a "duša" projektu

"Už od detstva som bola vedená k zdravému stravovaniu a ekologickému zmýšľaniu. Teraz môžem konečne žiť a spolutvoriť koncept stravovania na rastlinnej báze s ekologickým prístupom a posúvať všetky jeho blahodárne účinky medzi ľudí."

Peter Fázik 
- šéfkuchár našej 
kuchyne

„Najdôležitejšie je, že varím rád a s láskou. Počas procesu prípravy do našich jedál vkladám všetky svoje skúsenosti, ktoré potom vnímate ako chutné a zdravé jedlo . Rastlinná strava má sama o sebe vyššie vibrácie a výživovú hodnotu ako živočíšna a v správnej kombinácii pôsobí v tele ako liek na regeneráciu celého organizmu. Verím, že tento spôsob stravovania sa vedomých ľudí bude aj v našej krajine napredovať, aj ja Vás pri tom rád budem sprevádzať.“
Peter

Maroš Mendel
- kuchár a pravá ruka
nášho šéfkuchára

"Podľa mňa je rastlinná strava gastronómiou budúcnosti. Je rýchla, trvácna, lacná, kreatívna, ľahšia na prípravu, ohľaduplnejšia voči prírode a samozrejme zdravá. V súčastnosti výrazne napomáha aj pri dôsledkoch klimatickej krízy a pri nastavení morálky k zvieratám. Je dôležité aby sa hlavne nestratila chuť zachovávať tieto dôležité hodnoty života a my vám s tým veľmi radi pomôžeme. Takže dobrú chuť a užite si s nami skutočné Jedlo."

Radovan Líška
- telefonický servis
pre našich stravníkov

"Najčastejšie sa spolu stretneme telefonicky pri vašich objednávkach, ale aj osobne pri vašej návšteve. Tešíme sa, že i ja môžem prispieť ku skvalitneniu služieb a servisu PÁNOV BAKLAŽÁNOV a že sa k nám budete vždy radi vracať".

Ľubica Boháčiková
- sekcia našich 
domácich dezertov

Rada pečiem, tancujem a tvorím. Dúfam, že dezerty z našej ponuky potešia všetkých milovníkov zdravého stravovania, ktorí to ale nepreháňajú a radi si doprajú dobroty z vysoko kvalitných ingrediencii.

Radoslava Opálená
- náš nekonečne
kreatívny grafik

S Pánmi Baklažánmi som od ich zrodu a ešte skôr. Zakladateľ tohoto projektu Janko Hubinský mi dôveroval pri tvorbe názvu a jeho vizuálnej podoby. Komunikoval a konzultoval so mnou svoje predstavy od samého začiatku a preto si túto spoluprácu a tento projekt vážim nadovšetko. Je to aj moje "grafické dieťa". Som tu preňho od jeho plienok až doteraz. Teším sa ako sa vyvíja a rastie. Páči sa mi, že ľudia čo stoja za značkou "Páni Baklažáni" sú kreatívni a posúvajú sa neustále vpred. Vymýšľajú nové projekty, ktoré ja už len vizuálne dotvorím tak aby sa v nich odrazila duša a vonkajšia vizibilita Pánov Baklažánov.

www.radoslava.sk

Veronika Palušková
- koordinátor sociálnych 
sietí Pánov Baklažánov

"Videla som veci, pred ktorými mnohí ľudia odvracajú zrak. Práve to ma viedlo k tomu, aby som zmenila svoj životný štýll a stala sa vegánkou. Vegánstvom sa snažím meniť život okolo nás k lepšiemu a to na každom kroku. Najviac som však za ochranu životov nevinných zvierat, ktoré sa samé pred človekom chrániť nevedia. Neodmysliteľnou súčasťou môjho života, je aj moja práca v sociálnych médiách. Kombinácia práce a vegánstva ma priviedla k Pánom Baklažánom. Veľmi ma teší, že môžem pomôcť a podporiť koncept  rasltinného stravovania a ďalej šíriť túto myšlienku v rámci mojej práce. Moja práca - môj život."

Peter Chuťka
- spoľahlivý a dlhoročný
donáškový servis

"Teším sa, že môžem byť súčasťou tohoto mladého a kreatívneho tímu, ktorého misia, prinášať ľuďom zdravie na tanieri, mi imponuje".

Daniela Košturiaková
- mladá a šikovná 
podpora nášho projektu

 "Projekt PÁNI BAKLAŽÁNI ma učí veľa nového a zároveň mi vytvára priestor pre kreativitu a vlastný pohľad na svet okolo zdravej výživy, založenej na celistvej rastlinnej strave" :-)

Poďakovanie všetkým ex-"BAKLAŽÁNOM"



Život je proces neuveriteľne dynamický, všetko v ňom je v neustálom pohybe a tak to býva aj s príchodom a odchodom ľudí do a potom z tímu.


Týmto chceme pekne poďakovať všetkým, ktorí od počiatku nášho projektu, prispeli k tvoreniu a "dláždeniu" našej cesty.

Mená tých, ktorí boli v tíme PÁNI BAKLAŽÁNI   a prispeli tak k budovaniu, tvorbe a napredovaní tohoto projektu:
Michal Kapusta, Gabika Žlebeková, Jozef Žlebek, Elen Rusnáková, Jozef Dvorský, Juraj Takáč, Martin Oros, Matej Nagy, Juraj Tapfer, Nina Kochanová, Deniska Molnárová, Zuzana Strnátová, Viktor Uhlárik, Jakub Arendáš, Maroš Mendel, Martinka Ligačová.